Vi äger är inbjuden till dialog med den nationella samordnaren

för den sociala barn- och ungdomsvården, Cecilia Grefve.

Fokus för dialogen är barn och ungas perspektiv och äger rum på Fredsgatan i Stockholm den 21 april.

Inbjudna är: Anhörigas riksförbund, Barnens rätt i samhället, Ersta Barnrättsbyrå, Föreningen Maskrosbarn, Handikappförbunden, Maskrosföräldrar, Myndigheten för delaktighet, Rädda barnen, Röda korset, Samarbetsorgan för etniska organisationer i Sverige, Samhällets styvbarn, Stulen barndom, Vi äger

Se inbjudan och handingar:

150319 Inbjudan till dialog med fokus på barn- och unga

Uppdraget Nationell samordnare sociala barn- och ungdomsvården

Plan för genomförandet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>