Vi äger i media: Västerbottens-kuriren

Föreningen uttrycker kritik mot den sociala barn- och ungdomsvården bland annat för  att socialsekreterarnas makt är extremt stor i enskilda ärenden, trots att det saknas professionell och vetenskapligt grundad kunskap om vad som hjälper utsatta barn. De två första pdf-filerna beskriver ett enskilt fall (som vi såklart inte vet mer om än vad som framgår i artikeln). I den tredje pdf-filen uttalar sig ordförande för Vi äger, Anna Rosenhall och därtill kommenterar ordförande i Umeå kommuns Individ- och Familjenämnd.

VK160516_Pappan

VK160516_Pappansid2

VK160517_Viäger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>